8 lucruri ciudate ce pot fi cumpărate cu bitcoin

lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin - capra

Oare ce lucruri ciudate pot fi cumpărate cu bitcoin? Am tot scris despre câte lucruri utile se pot cumpăra cu moneda digitală, despre pizza cumpărată cu bitcoin, despre casa de la Arad și primul BMW cumpărat cu Mcoin. Dar hai să vedem și câteva lucruri ciudate ce pot fi cumpărate cu Bitcoin.

8) O excursie în spațiu

lucruri ciudate cumparate cu bitcoin - excursie in spatiuVirgin Galactic este o companie cu o viziune spre viitor care oferă excursii în spațiu. Faptul că bitcoin este o monedă inovativă aflată într-o continuă ascensiune și dezvoltare, a atras atenția fondatorului Virgin Galactic, Richard Branson, care a decis că e timpul să ofere posibilitatea clienților de a putea plăti în bitcoin o excursie în spațiu.

Acest lucru nu e de mirare pentru că Richard Branson este adeptul noilor tehnologii având o viziune futuristă. Cu această viziune a reușit să creeze compania Virgin, o companie care la vremea când a fost fondată, a avut curajul să vină cu o nouă perspectivă în ceea ce privește călătoria cu avionul. Astfel că a fost prima companie pentru care divertismentul pasagerilor era standard având televizoare incluse în tetierele scaunelor.

7) Sabie laser

lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin - sabie laser

Bineînțeles, dacă mergi în spațiu, nu poți face asta fără o sabie laser potrivită. Nu se știe niciodată când dai peste vreun Darth Vader și nu ai vrea să fii prins cu garda jos.

Astfel, că în categoria lucrurilor ciudate ce pot fi cumpărate cu bitcoin intră și o sabie laser pe care o puteți cumpăra de aici cu doar 200 de dolari sau echivalentul a 200 de dolari în bitcoin.

Dacă nu vă place culoarea, puteți alege dintr-o gamă destul de variată de culori, bineînțeles cu o gamă la fel de variată de prețuri.

Acum că ești pregătit de excursia în spațiu, fie ca ”Forța să fie cu tine”!

6) Satelit

Tot din categoria spațiu, dar de data asta nu e vorba despre călătorii, ci despre comunicații. Îți poți cumpăra un satelit care să orbiteze în jurul Pământului.

La ce mă ajută? Satelitul BitSats oferă procesare de date securizate, stocare de date și comunicații securizate. De asemenea poți folosi satelitul pentru rezolvarea ecuațiilor fiecărui block din blockchain.

Alte characteristici importante ale satelitului sunt vitezele de download și upload de 1MB/s și funcționare continuă pentru 5 ani.

Poți avea acest satelit pentru o sumă modică de Ƀ2,206.823 bitcoin echivalentul a 1 milion de dolari. Prețul include naveta spațială și lansarea satelitului.

5) O capră – BitCapra

lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin - capraPrintre cele 8 lucruri ciudate ce pot fi cumpărate cu bitcoin se află și o capră, la 20 la sută reducere chiar.

Prețul ei este de 100$, dar după cum îți ziceam, poți să o cumperi și cu bitcoin.

Nu știu însă dacă este reală sau nu. E la categoria cadouri, dar imaginea pare destul de veridică.

Grăbește-te cât timp mai e la reducere, magazinul îl poți accesa dând click aici.

Dacă nu îți place cea care ți-am sugerat-o în link, poți alege din mai multe modele.

hgdhdghdfhdhd

4) O mină reală

lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin - minaApucă-te de minat bani virtuali pentru a cumpăra o mină reală. Nu e o glumă. Poți vedea aici detalii despre compania care vinde o mină reală pentru 2870 de bitcoin.

Proprietarul nu glumește și spune că este deschis la orice ofertă serioasă. Cei 2870 de bitcoin valorau, la vremea când a fost pusă mina la vânzare, 2 milioane de dolari.

Ce mai aștepți? Apucă-te de minat!

3) Imprimantă 3D

lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin - imprimanta 3dDeși aceasta nu face parte din categoria lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin, cu siguranță poți crea cu ea lucruri ieșite din comun. Poți cumpăra această imprimantă cu discount doar dacă plătești cu bitcoin.

2) Primul model Apple Macintosh – 128k

lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin - apple macintoshDacă ești fanul tehnologiei vechi, iată că pentru 14,41 bitcoin, echivalentul a 6000$ poți cumpăra primul model Apple Macintosh lansat în 1984

1) Colți de Mamut Canadian adult

lucruri ciudate ce pot fi cumparate cu bitcoin -colti de mamutÎn caz că nu știai ce decorațiuni interioare să mai cumperi sau care sunt ultimele tendințe în materie de decorațiuni, acum poți cumpăra această pereche de colți de mamut canadian pentru suma de 175000$ sau echivalentul acestora în bitcoin.

Colții au fost găsiți la mina din Yukon, Canada, la mijlocul anilor 1980. Așa că, dacă te hotărăști să cumperi mina de 2 milioane de dolari, ce te costă să mai dai câțiva bitcoin și pentru acești colți minunați.

Poți vedea aici discuțiile de negociere de pe forumul Bitcoin.

Așadar, ai aflat câteva lucrui ciudate ce pot fi cumpărate cu bitcoin. Tu ce alte lucruri neobișnuite mai știi că pot fi cumpărate cu bitcoin? Lasă-mi un comentariu!

Ai o întrebare? Lasă un comentariu mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.