8 lucruri scumpe pe care le poți cumpăra cu bitcoin

vila bitcoin in antigua 2

Te-ai apucat de minerit și ai prea mulți bani? Hai să vedem câteva lucruri scumpe pe care le poți cumpăra cu bitcoin. Dacă nu ai strâns încă destul, poate te vor motiva aceste locuri și obiecte extravagante să te apuci să produci sau să investești în moneda digitală.

Partea interesantă la acest subiect nu e doar prețul exorbitant, ci și faptul că tranzacțiile rămân anonime până ce ambele părți ajung la o înțelegere. Deci poți să îi ceri detalii vânzătorului fără ca el să știe cine ești.

Dar probabil că deja ești curios, așa că hai să vedem care sunt cele mai scumpe lucruri pe care le poți cumpăra cu bitcoin. Ordinea este nu e în funcție de preț sau alte criterii, ci complet aleatoare.

8) Vilă de 1.2 milioane de euro (Grecia)

 lucruri scumpe pe care le poti cumpara cu bitcoin - vila greciaTe-ai plictisit de monotonia orașului? Poți cumpăra această superbă vilă situată pe 4025 de metri pătrați la o sumă modică de 3000 bitcoin sau 1.2 milioane de euro.

Zona din afara acesteia este structurată pe trei nivele. Pe primul nivel se găsesc pomi fructiferi precum portocali, smochini și peri.

Pe al doilea nivel poți să te răcorești într-o piscină de 45 de metri pătrați lângă un loc de 45 de metri pătrați special amenajat pentru grătare.

Pe al treilea nivel se află 50 de măslini, un bazin cu apă și panouri solare.

Vila dispune și de un garaj pentru două mașini deasupra căruia este o terasă de pe care poți admira priveliștea minunată specifică locurilor exotice din Grecia mai ales că plaja este la doar 5 minute distanță.

Mai multe detalii poți vedea aici 

7) 20′ Tri-Deck Mega Yacht

yacht bitcoinO vilă impresionantă cere și un mijloc de transport pe măsură, nu-i așa? Bineînțeles că din lista celor 8 lucruri scumpe pe care le poți cumpăra cu bitcoin nu putea să lipsească un yacht. Nu-ți face griji, nu trebuie să schimbi grămada de bitcoin pe are te-ai străduit atât de mult să o minezi!

Poți cumpăra acest superb yacht cu doar 14000 de bitcoin sau 6.3 milioane de dolari. E un târg extrem de bun având în vedere că în urmă cu ceva timp exact acest yach costa 11 milioane de dolari în bitcoin.

Cum ai numi acest yacht?

6) Mini-Submarin

mini-submarin bitcoinProbabil te gândești ce să alegi: yacht sau submarin, nu-i așa? Ei bine, poți să le ai pe amândouă pentru că acest mini-submarin poate fi transportat cu ușurință pe un yacht.

Prețul este infim în comparație cu yacht-ul. Acest subamarin poate fi al tău pentru doar 2.1 milioane de euro în bitcoin. Acum poți vedea impresionanta lume subacvatică la fel cum vezi la televizor pe Animal Planet.

Îți poți lua și prietenii cu tine sau familia pentru că este loc de 3 persoane, iar adâncimea maximă la care se poate scufunda este de 300 de metri.

5) Yacht de viteză

salupa bitcoinPoate că totuși ești o persoană mai sportivă căreia îi place să simtă adrenalina. Ei bine, pentru 2 milioane de euro sau echivalentul lor în bitcoin poți cumpăra acest rege al valurilor care este capabil să producă 1600 de cai putere!

Ce mai știe să facă în afară să te facă să simți că zbori? Mai are un sistem audio foarte performant Bose, este echipat cu GPS si Radar și știe să îți spele vasele!

 

4) Vilă la malul mării

vila bitcoin in antigua 2
Tot printre cele 8 lucruri scumpe pe care le poți cumpăra cu bitcoin se află încă o vilă. Diferența majoră dintre aceasta și cea de mai sus este că aceasta este situată exact pe malul mării. Vila se află în Indiile de Vest, iar prețul nu diferă cu mult față de cea din Grecia, aceasta costă 3.5 milioane de dolari sau echivalentul în bitcoin.vila bitcoin in antigua

La această superbă vilă poți parca șalupa de mai devreme exact în față pentru că doar câțiva pași despart casa ta de marea Caraibelor.

Vila face parte dintr-o comunitate selectă unde se află terenuri de golf, baruri pe plajă și restaurante de lux. Cred că te-ai putea acomoda destul de ușor aici.

 

3) Hemi Cuda, 1970

Hemi-Cuda-interioHemi-Cuda

Dacă nu îți plac yacht-urile, șalupele sau submarinele, îți poți cheltui oricând monedele digitale pe o mașină puternică, dar clasică.

Această bestie restaurată din 1970 are 705 cai putere! Cât costă? Cea mai ieftină e 130000 de euro sau echivalentul lor în bitcoin.

2) 2014 Hennessey Venom GT

2014 Hennessey Venom GTDacă nu ești fanul mașinilor clasice pe lista celor 8 lucruri scumpe pe care le poți cumpăra cu bitcoin se află și acest bolid extrem de rapid.

Pentru doar 1.2 milioane de dolari poți doborî recordul la viteză. Atenție însă că sunt în ediție limitată, fiind fabricate doar 29 în lume.

 

 

1) Cel mai mare diamant în formă de inimă din lume

diamant cumparat cu bitcoinBineînțeles că printre cele 8 lucruri scumpe pe care le poți cumpăra cu bitcoin nu putea lipsi un diamant. Dar nu orice diamant pentru că ”Prințesa Roz” are peste 169 de carate și este cel mai mare diamant de acest gen din lume.

Cu siguranță acest diamant va impresiona pe oricine, femeie sau bărbat.

Această listă nu este exhaustivă pentru că piața este într-o continuă dinamică. Poți urmări ce lucruri scumpe mai poți cumpăra cu moneda digitală aici., Bit Premier fiind o platformă pe care se tranzacționează lucruri extrem de valoroase.

Ce ți-a plăcut cel mai mult din această listă? Aștept răspunsul tău într-un comentariu!

Ai o întrebare? Lasă un comentariu mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.