Ce este OneCoin şi OneAcademy?

,

Câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre Onecoin:

 

 

  • În OneCoin minarea o face compania, pentru transparenţă compania a închiriat un birou de audit prin intermediul căruia membrii săi sunt informaţi despre procesul minării.
  • Onecoin va cripta 2,1 miliarde monede, ceea ce însemană că un număr foarte mare de oameni vor beneficia de avantajele acestei monede. La Bitcoin se pot mina maxim 21 milioane de monede iar până în prezent sau minat mai mult de jumatate.
  • Onecoin are licenţă pentru tranzacţii electronice prin sistemul Onepay, ceea ce poate fi comparat cu Paypal – transferuri instant, doar fără comisioanele percepute de paypal (şi acestea nu sunt deloc de neglijat, recent am transferat cu paypal 3000 euro iar comisionul companiei a fost de 100 euro).
  • Onecoin foloseşte sistemul KYC (fiecare investitor trebuie să-şi introduca datele de indentificare) şi astfel nu se pot efectua tranzacţii ilegale, aşa cum s-a întâmplat cu Bitcoin.
  • Este prima Criptomoneda din istorie care angajeaza un auditor ( cu experții IT ) care va audita blockchain-ul lunar (baza de date cu toate tranzacţiile participante din sistem în baza protocolului stabilit ).

Ai o întrebare? Lasă un comentariu mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.