Pensie de la stat sau venit pasiv?

Salut, te invit la un mic exerciţiu de conştientizare a pensiei pentru cei trecuţi de 40 ani (… şi nu numai)

Pasul 1

Acordă-ţi câteva minute din timpul tău preţios să te gândeşti cum ar arăta viitorul tău acum. Respiră adânc şi lasă imaginaţia să zburde.

pensie sau venit pasiv

Sa zicem ca peste x ani te uiti la un extras de cont bancar! O sa poţi face asta cu acelaşi zâmbet pe faţă?

Când ai ajuns la partea financiară intră aici (ajută la vizualizare): http://www.lapensie.com/ajutor.php să calculezi exact cu ce bani trebuie să te descurci când nu ai să mai poţi să faci ce faci acum.

Pasul 2

Cu datele exacte în faţă … poţi să plângi 5 minute (nu se uită nimeni). După care mai stai aşa fără să faci nimic încă 5 minute. Nu uita să respiri adânc! Pauza asta îţi oferă timpul necesar să te enervezi şi să vrei să faci ceva în privinţa asta.

Pasul 3

NUMAI dacă eşti hotărât să faci ceva în privinţa asta şi să începi să îţi creezi propria pensie privată ( o mai găseşti online şi sub denumirea venit pasiv) intră pe acest link şi crează un cont gratuit: www.earncryptocurrency.eu
După care cere mai multe informaţii despre cum poţi să îţi activezi Matching Bonus. Acesta este un bonus care îţi aduce săptămânal un venit pasiv de 10% din câştigurile echipei tale. ATENŢIE! Acest câştig este pe viaţă şi nu este condiţionat de ceva ce trebuie să faci lunar. Nu ai nici un abonament de plătit în fiecare lună, nu trebuie să atingi periodic cine ştie ce target, şi aşa mai departe … Dacă 10% ţi se pare extrem de puţin vreau să îţi arăt o captură de ecran de la un cont unde este activat acest bonus:

venit-pasiv

Matching Bonus – Ce vezi la Sum sunt EURO !!!

Suma pe care o vezi în coloana Sum este în EURO iar câştigurile apar în contul tău în fiecare zi de luni (vezi prima coloană unde scrie Statement Date)

Pasul 4

Acum închide ochii din nou, respiră adânc şi imaginează-ţi cum ar arăta viitorul tău cu partea asta financiară cât de cât rezolvată. Mai vrei să nu faci nimic şi să stai liniştit că se ocupă statul de pensia ta?

Pasul 5 – Ultimul …

După ce ţi-ai activat contul de aici www.earncryptocurrency.eu întreabă-mă cum poţi să îţi activezi şi tu acest venit pasiv şi ce trebuie să faci ca să ajungi la rezultate asemănătoare. Sunt sigur că undeva peste câţiva ani o să mă cauţi să-mi mulţumeşti pentru acest exerciţiu de conştientizare iar dacă ţii la prietenii tăi sunt la fel de convins că o să le arăţi şi lor acest articol.

Poza cu venitul pasiv din această notiţă nu este de la contul meu ci al unui prieten (am şi eu venit pasiv dar nu este atât de mare ca să te facă să visezi cu ochii deschişi).

Ai o întrebare? Lasă un comentariu mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.