Platforma pentru comerciantii Onelife este online

,
deal shaker

  Luni, 16 ianuarie 2017, un email oficial de la Compania Onelife a anunţat lansarea mult aşteptatei platforme pentru comercianţi DealShaker. DealShaker este o platformă online, care permite transferul  produselor de consum sau a serviciilor între comercianţi şi consumator. Acesta oferă o piață de desfacere pentru promovarea de bunuri și servicii într-o combinație inovativă de moneda OneCoin şi Euro. Este o oportunitate extraordinară pentru comercianţii deschişi la nou şi oferă acces la membrii unei rețele globale care se extinde rapid şi depăseşte deja 3 milioane de membri – OneLife. Am pus alaturi şi o captură de pe siteul alexa.com care măsoară traficul unui website. In prima zi de la lansare deja apare o statistică … vă recomand să intraţi pe acelaşi link de aici după o saptamână sau mai multe că să vedeţi puterea acestei comunităţi.

Toţi utilizatori activi Onelife se pot alătura acum acestei uriaşe platforme nouă de e-commerce. DealShaker este rezultatul palpitant al colaborării dintre OneLife și OneCoin. Puteți accesa platforma www.dealshaker.com sau www.dealshaker.eu cu datele dvs. de OneLife regulate şi putea începe să deschideţi oferte către comunitatea OneLife. 12 milioane de oameni aşteaptă să vadă  ce ai de oferit să poată să cheltuiască monezile OneCoin.

    Deci, cum funcționează DealShaker? Simplu și ușor! Aveți posibilitatea să trimiteți comerciantului un link de afiliat sau să-l înregistrați manual în echipa voastră, așa cum faci mereu pe site-ul OneLife, astfel încât această persoană să poată să primească scrisorile de acreditare OneLife. Apoi se autentifică pe platformă si îşi introduce produsele sau serviciile pe care le oferă.

 

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=-SJB2BpSCjM” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”n” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”y” /]

   Atenţie!!! Platforma de comerciant DealShaker și Mobile App Builder (MAB) nu sunt conectate direct între ele şi reprezintă diferite oferte şi părți ale Ecosistemului ONE. DealShaker este o platformă care permite comercianților să ofere produse membrilor rețelei OneLife, în timp ce MAB permite utilizatorilor să construiască propria aplicație pe mobil, aplicaţie care va da un impuls afacerii personale.

Ai o întrebare? Lasă un comentariu mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.