Înţelegi că înregistrându-ţi prenumele şi adresa ta de email pe acest site subscrii la un abonament online gratuit, fără obligaţii, care oferă informaţii în scopul educaţional personal pentru afaceri, dezvoltare personală şi creşterea calităţii vieţii.

Acest abonament (denumit şi sub forma de newsletter) este oferit ca un serviciu gratuit de această echipa – PrimeXTeam, şi nu este necesară nici o cumpărare (cheltuială).

Ocazional unii abonaţi ai newsletterului au avut dificultăţi de a se dezabona de la acest newsletter gratuit. Dacă întâmpini aceeaşi problemă şi ai dificultăţi în a te abona sau dezabona, poţi contacta echipa de suport la >>> contact @ primexteam.com <<< pentru atenţie personală.

Intrând pe acest site, şi manifestându-ţi acordul de a fi subscris (înregistrat/abonat) la acest newsletter, eşti de acord ca nu vei face nici o ameninţare, şi nu vei face nici o acţiune adiţională împotriva deţinătorului acestui site în situaţia în care eşti nemulţumit(ă) că te-ai înregistrat sau că nu poţi să te dezabonezi personal de la această listă gratuită de corespondenţă prin email şi esti de acord ca mica inconvenienţă de a primi acest newsletter nedorit nu-ţi cauzează nici o pagubă personală, emoţională sau financiară de vreun anumit fel.

Esti de acord ca te-ai abonat (subscris/ înregistrat) personal pentru a primi newsletterul nostru oferind prenumele şi adresa ta de email pe site-ul nostru. Dacă nu doreşti să primeşti emailuri de la noi, în mod simplu apasă linkul de cancel/unsubscribe/update de la subsolul newsletter-ului.