Portofelul virtual Mike Tyson – un nou pas în era monedei digitale

portofelul virtual Mike Tyson

bancomat Mike TysonNoul portofel virtual Mike Tyson sporește semnificativ notorietatea monedei virtuale. La 4 ianuarie 2016, în Las Vegas  Bitcoin Direct și Mike Tyson au anunțat lansarea portofelului virtual Mike Tyson. Această asociere a unei vedete cu un portofel digital este unică și este un pas mare înainte spre integrarea acestui nou tip de tranzacționare.

Acest portofel digital îți permite să cumperi și să vinzi bitcoin cu ușurință, să transferi bani digitali de la un utilizator la altul sau să cumperi produse de la comercianții care acceptă bitcoin. De asemenea este compatibil cu orice bancomat bitcoin fiind diponibil atât pe iOS cât și pe Android. Acest bancomat folosește orice portofel virtual inclusiv portofelul virtual Mike Tyson. Trebuie doar să introduci o adresă bitcoin sau să scanezi codul QR, specifici suma pe care vrei să o trimiți și bancomatul face automat toate tranzacțiile.

Totodată acest portofel digital este primul portofel bitcoin care permite utilizatorilor să cumpere sau să vândă bitcoin direct din aplicație.

Portofelul virtual Mike Tyson creat de Bitcoin Direct poate fi folosit gratis. Setările portofelului iți oferă o gamă largă de setări pentru a beneficia de cele mai mici taxe necesare pentru a confirma cât mai rapid o plată în rețeaua Bitcoin. Taxa actuală necesară unei confirmări este de 0.00000546 BTC (Bitcoin), adică mult mai puțin de 0.06 RON la schimbul bitcoin de astăzi.

Cum funcționează portofelul virtual Mike Tyson?

Descarci portofelul digital, deschizi aplicația și selectezi „Adaugă Portofel” după care dai un nume portofelului. De acolo, poți adăuga fonduri trimițând bitcoinii pe care i-ai cumpărat prin integrarea cu aplicația Glidera. Adresele bitcoin pot fi găsite deschizând aplicația, alegând portofelul din bara laterală și selectând „Primește”.

Portofelul virtual Mike Tyson coincidență?

portofelul virtual Mike Tyson

Noul portofel digital ce îl are pe Mike Tyson drept imagine este produs de Bitcoin Direct în parteneriat cu  BitPay, lider în tehnologia de tranzacționare Bitcoin și dezvoltator al platformei de tip portofel digital Copay. „Bitcoin Direct este încântat de acest parteneriat cu Mike Tyson pentru că Tyson este un star foarte cunoscut ai cărui fani se extind pe mai multe generații. Oamenii de toate vârstele din întreaga lume îl cunosc pe Mike Tyson de aceea potențialul lui Mike de a extinde piața Bitcoin este extraordinar”, spune Peter Klamka, CEO-ul Bitcoin Direct. ”Portofelul digital Mike Tyson oferă începătorilor o modalitate simplă și sigură pentru a începe cu bitcoin. Utilizatorii pot crea portofele pentru a împărți fonduri cu prietenii, pot stoca mai multe portofele în aceeași aplicație, accepta plăți de la prieteni sau plăti cu bitcoin la magazinele care acceptă bitcoin fie online fie în persoană”

Companiile angajează adesea celebrități pentru a susține produsele lor pentru că aceștia trezesc în potențialii clienți sentimente de încredere și de familiaritate.  Dar acesta nu e singurul motiv. De multe ori, imaginea celebrităților seamănă cu imaginea produsului.

Să ne gândim puțin la imaginea și trecutul lui Mike Tyson. Acesta are un trecut destul de volatil, Tyson fiind cunoscut ca un tip de la care nu știi ce să te aștepți (a mușcat din urechea adversarului!). Sună cam ca trecutul Bitcoin, nu-i așa? Aceste trăsături de caracter ale lui Mike Tyson merg mână în mână cu „personalitatea” bitcoin, imaginea vedetei împreună cu imaginea bitcoin fiind ca două fețe ale aceleași monede.

Evenimente precum cumpărarea unei case cu monedă virtuală, sau achiziționarea unei mașini cu monedă digitală, acum vedete care sunt imaginea unui sistem alternativ de tranzacționare ne arată faptul că moneda digitală nu este în declin așa cum susțineau scepticii, ba din contră are în față un viitor din ce în ce mai promițător.

Ceea ce este și mai important e faptul că odata ce comunitatea crește și din ce în ce mai multă lume înțelege importanța unui sistem alternativ de tranzacționare, moneda virtuală nu mai este atât de volatilă, ci se stabilizează ajungând cel mai probabil să fie la fel ca orice altă valută.

Crezi că Mike Tyson este imaginea potrivită pentru noul portofel virtual? Aștept părerea ta într-un comentariu!

 

 

 

 

 

Ai o întrebare? Lasă un comentariu mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.