Echipa PrimeXTeam vă oferă gratuit cursul online ”Câştigă bani cu monedă digitală”

* Poţi să-ţi creezi cont DEMO gratuit
* Nu trebuie să recrutezi prietenii ca să câştigi
* Promovezi online ca un profesionist
* Se pot face câştiguri mari cu investiţii mici
* Se poate crea venit pasiv (Matching Bonus)
* Îţi dublezi orice investiţie fără efort

Apasă AICI pentru VIDEO

CE PRIMEŞTI CÂND INTRII ÎN ACEASTĂ COMUNITATE:

Cursuri Gratuite

Suntem singurii din Romania care oferă un curs gratuit despre monezile digitale. Acest trend intâlnit tot mai des in viaţa noastră este plin de oportunităţi şi merită timpul tău. Vei descoperi ce sunt monezile digitale, cum apar, cum se folosesc şi ce avantaje ai dacă începi să le foloseşti.

Suport Tehnic

Aveam o echipă de profesionişti care lucrează full-time pentru ca tu şi afacerea ta să fie prezentă online. Pagini de vânzare, pagini de captură email personalizate, autoresponder propriu, funnel de vânzare branduit cu numele tău, trafic şi campanii social media … Singurul lucru pe care trebuie să îl ştii este să răspunzi la un email.

Branding Personal

Povestea ta vinde cel mai bine! PrimeXTeam este o echipă care respectă şi cultivează unicitatea fiecărui membru şi de asta acordăm o atenţie deosebită brandului tău personal. O echipă de copyrighteri scriu şi publică articole în numele tău şi asta îţi oferă calitatea de expert în domeniu şi te ajută să îţi construieşti echipa.

Comisioane generoase

Spre deosebire de bitcoin (prima şi cea mai populară moneda digitală) compania cu care colaborăm oferă comisioane generoase pentru fiecare recomandare a unei persoane noi care începe să folosească monezi digitale. Plus un sistem de carieră care îţi va aduce o gramadă de venit pasiv.

Comunitate şi Team Buiding

Suntem o comunitate de oameni cu cele mai diverse meserii pasionaţi de monezi digitale şi periodic ne întâlnim şi organizăm team-building-uri pentru a petrece timp de calitate împreună şi pentru a facilita crearea unor noi prietenii şi parteneriate de durată.

Prezenţa ta pe Prima Pagină

Toţi membrii echipei au o pagină personalizată care apare prin rotaţie pe prima pagina a echipei. Toţi membrii beneficiază de reclama pe care o cumpăram lunar pentru promovarea brandului şi a acestei comunităţi în aşa fel încât fiecare membru îşi va creea propria echipa de pasionaţi de monezi digitale.